Error: The listener returned the following Message: 503 Service Unavailable

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    
Μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός


Ο κ. Γεώργιος  Τσουκαλάς, είναι απόφοιτος Λεοντείου Λυκείου, Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. στην κατεύθυνση Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού, με Master στον Αστικό και Περιφερειακό  Σχεδιασμό από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εργάστηκε ως στέλεχος στο Υπουργείο  Εξωτερικών, στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) θεσμοθετημένο σύμβουλο της Τοπικής αυτοδιοίκησης όπου διετέλεσε υπεύθυνος του Τμήματος Τοπικής Ανάπτυξης και Υποδομών.

Ως στέλεχος και Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρείες μελετών και Real Estate ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα σε έργα ανάπτυξης ακινήτων, μεταφορών και υποδομών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την περίοδο 2000-2004 ίδρυσε, οργάνωσε και διηύθυνε την εταιρεία ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. θυγατρική εταιρεία του ομίλου Ο.Σ.Ε. με κύριο αντικείμενο την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ο.Σ.Ε..

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ.  της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Κ.Ε.Δ.  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Θριάσιο Α.Ε. θυγατρικής του Ο.Σ.Ε., αρμόδιας για το εμπορευματικό κέντρο του Θριασίου πεδίου μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Υδρακτίς Α.Ε.

Σήμερα ο κ. Τσουκαλάς είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Landis Α.Ε. σύγχρονης εταιρείας Ολοκληρωμένων Λύσεων  Αξιοποίησης  Ακινήτων, με έντονη δραστηριότητα στο συμβουλευτικό τομέα αλλά και μεγάλες αναπτύξεις στο χώρο κυρίως της παραθεριστικής κατοικίας.