Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Αγαπητές συναδέλφισσες,

 

Όπως γνωρίζετε, στις 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

 

Οι εκλογές του Φορέα μας τοποθετούνται στην πιο δύσκολη περίοδο για τη Χώρα μας, για τους Μηχανικούς και το Τ.Ε.Ε.

 

Διανύσαμε και διανύουμε όλοι χρόνια δύσκολα. Χωρίς αμφιβολία, το οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για όλους μας είναι, πρωτόγνωρα, δυσμενέστερο από ότι πριν τρία χρόνια.

 

Σήμερα, βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή για τη χώρα και τους θεσμούς, την κοινωνία, το κράτος δικαίου, το περιβάλλον, τη δημοκρατία μας και το ευρύτερο πλαίσιο ανθρώπινων και υλικών-παραγωγικών σχέσεων.

 

Σε αυτές τις συνθήκες, οι Μηχανικοί καλούνται να εκλέξουν δημοκρατικά τα νέα όργανα του Τ.Ε.Ε για την αντιμετώπιση μίας ζοφερής πραγματικότητας η οποία όμως απαιτεί  την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κλάδου μας και του Ρόλου του Φορέα μας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΕ αποφάσισε τη δημιουργία ηλεκτρονικού δίαυλου επικοινωνίας των υποψηφίων (συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι) με τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, ώστε να αναπτυχθεί ο απαραίτητος γόνιμος και δημιουργικός διάλογος ενόψει των εκλογών του Τ.Ε.Ε.

 

Ειδικότερα, από σήμερα εγκαινιάζεται ένας νέος τρόπος αμφίδρομης επικοινωνίας με τον οποίο οι υποψήφιοι θα μπορούν να σας ενημερώνουν για τις θέσεις τους αλλά και δράσεις οι οποίες θα αναπτυχθούν, μέσω email, αλλά και να λαμβάνουν μηνύματα-απόψεις και από τα μέλη του Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Ε. Για λόγους που σχετίζονται με τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας η επικοινωνία θα γίνεται μέσω της υπηρεσίας του Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Ε. και από συγκεκριμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (δείτε συνημμένο).

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Αγαπητές συναδέλφισσες,

 

Η κρισιμότητα των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου είναι πρόδηλη τόσο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας μας όσο και για τον Κλάδο μας.

 

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η συμμετοχή όλων των Μηχανικών στην εκλογική διαδικασία του ΤΕΕ στις 24 Νοέμβρη είναι αναγκαία και επιτακτική.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Θανάσης Γιανναδάκης

 

Πρόεδρος Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Ε