Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για την εγγραφή στο Μητρώο Μονίμων Επιθεωρητών, σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Ν.4178/2013, θα αρχίσει να λειτουργεί την Δευτέρα 09/09/2013.

 

Πρόκειται για μια εξέλιξη για την οποία είχαμε κάνει εγκαίρως παρέμβαση αναδεικνύοντας την αδικία την οποία υφίστανται οι συνάδελφοι που είχαν παρακολουθήσει τα σχετικά σεμινάρια και, αν και καθυστερημένα, υιοθετήθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.buildingcert.gr/inspectors/getInsertRequest_Perm.view.

 

Προσοχή:

Οι συνάδελφοι που είναι ήδη Προσωρινοί Ενεργειακοί Επιθεωρητές πρέπει υποχρεωτικά να μπούν στο σύστημα με τον κωδικό τους (https://www.buildingcert.gr/inspectors/getMinistryCodeNo.jsp)  και να υποβάλλουν από εκεί την αίτηση.
Οι συνάδελφοι που είχαν υποβάλλει αίτηση ώστε να γίνουν Προσωρινοί Ενεργειακοί Επιθεωρητές με την πρώτη ή τη δεύτερη πρόσκληση μπορούν προαιρετικά να μπουν στο σύστημα με τον κωδικό τους (https://www.buildingcert.gr/inspectors/getRequestNo.jsp)  και να υποβάλλουν από εκεί την αίτηση.

 

 

 

Από το Γραφείο Προέδρου Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Ε