ΠΕΡΙΦ. ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ> ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ> ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ> Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας Απρίλιος 2018 «Οι Χρήσεις & Εφαρμογές των Drones στο Επάγγελμα του Μηχανικού: Νέες Επαγγελματικές Προοπτικές»

  
    Ανακοίνωση     
    Πρόγραμμα     

Η GeoSense

υπό την αιγίδα του

Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας

διοργανώνει Ανοιχτό Ενημερωτικό Σεμινάριο με θέμα:

 

ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ DRONES ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ: ΝΕΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την 18-19  Απριλίου 2018, 17:00-21:00 στο

Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ. Αλεξάνδρου 49 - Ισόγειο) στη Θεσσαλονίκη


Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σχετικά με τις σύγχρονες εφαρμογές των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο όλων των Μηχανικών. Θα αναλυθούν διεξοδικά οι σύγχρονες εφαρμογές με ΣμηΕΑ (drones) για θέματα όπως η επιθεώρηση παγίων, αποτυπώσεις, κτηματογραφήσεις, ογκομετρήσεις, 3D μοντελοποίηση, περιβαλλοντικές μελέτες, παρακολούθηση εξέλιξης έργων κλπ. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα αναλυθεί και το ισχύον νομικό πλαίσιο του διέπει τη χρήση και λειτουργία των ΣμηΕΑ και το καθεστώς αδειοδότησης των χειριστών ΣμηΕΑ.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει εγκαίρως να δηλώσουν την συμμετοχής τους πατώντας ΕΔΩ

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (υποχρεωτική παρουσία τουλάχιστον στο 90% της διάρκειάς του) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από το ΤΕΕ/ΤΚΜ.