eng fb rss yt
tee menu 14

Χορηγοί

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 


ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 






ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

An error occurred while processing the request. Try refreshing your browser. If the problem persists contact the site administrator

  3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΘΗΝΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
  
    Ανακοίνωση     
    Πληροφορίες     
    Πρόγραμμα     
    Επιτροπές     
    Χορηγίες     
    Εισηγήσεις     
    Φωτογραφίες     

Ανακοίνωση

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

Αθήνα στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2012, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ROYAL OLYMPIC

 Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας θα πραγματοποιήσει το «3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδοποιίας» στην Αθήνα στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2012, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ROYAL OLYMPIC.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιασθούν οι νεότερες εξελίξεις στον τομέα της οδοποιίας πάνω στην κατασκευή, ασφάλεια, συντήρηση και διαχείριση των οδικών έργων.

Με το Συνέδριο αυτό επιδιώκεται η ενημέρωση του τεχνικού κόσμου επί των παραπάνω θεμάτων, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η υλοποίηση ενός εκτεταμένου προγράμματος Οδοποιίας στη χώρα μας.

Το Συνέδριο απευθύνεται στους Μηχανικούς, στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στους Δημόσιους φορείς, στους Οργανισμούς, στις εταιρείες μελετών και γενικότερα σε όσους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Οδοποιίας.

 Θέματα του Συνεδρίου:

1.     Γεωμετρικός Σχεδιασμός

2.     Εθνικό Δίκτυο - Αυτοκινητόδρομοι

3.     Τεχνικοοικονομική Σκοπιμότητα - Συστήματα Χρηματοδότησης - Παραχώρηση - Εκμετάλλευση

4.     Διαχείριση - Δημοπράτηση - Ανάθεση Έργων

5.     Οδική Ασφάλεια

6.     Εξοπλισμός Οδών και Σηράγγων - Σύγχρονα Συστήματα Πληροφορικής

7.     Συστήματα Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης Οδών

8.     Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας Έργων

9.     Τεχνικά Έργα Οδοποιίας - Νεότερες Εξελίξεις

10.  Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις

 Εκτός από τις εισηγήσεις, στη διάρκεια κάθε ενότητας θα προσφέρεται χρόνος για συζήτηση και κατάθεση απόψεων ή προτάσεων σε όσους ασχολούνται ή έχουν άποψη για το θέμα της εκάστοτε ενότητας. Μέσα από έναν ανοιχτό και γόνιμο διάλογο, αναμένεται να προκύψουν τεκμηριωμένα επιστημονικά συμπεράσματα για τις προοπτικές όλων των σχετικών θεμάτων.

Φορείς στόχευσης

Το Συνέδριο προσφέρει την ευκαιρία σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, ερευνητές, μελετητές, κατασκευαστές, άλλους επαγγελματίες να ανταλλάξουν απόψεις στην εξέταση προβλημάτων και λύσεων, νέων τεχνολογιών, σύγχρονων εξελίξεων σε θέματα Οδοποιίας.

Δικαίωμα Συμμετοχής: 50€


  © 2003 - 2010 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Αναφορά προβλήματος