ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΕ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ TEE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ PORTAL ΤΟΥ ΤΕΕ
www.ti-soft.com
Ενημερωτικά Δελτία έτους 2010 :: 2569


Για να διαβάσετε το Ενημερωτικό Δελτίο χρειάζεστε το Αdobe Reader για download πατήστε εδώ

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΤΕΥΧΟΣ 2569 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010   

 

2569_ALL.pdf
 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

(Σελ. 20-26) H πρώτη "μηδενικής ρύπανσης" φάρμα πουλερικών της Kίνας και η ενίσχυση της ικανότητας του Πεκίνου να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή, ήταν δύο από τις εφαρμογές που παρουσίασαν Kινέζοι μηχανικοί που συμμετείχαν στο Eλληνοκινεζικό Φόρουμ για το περιβάλλον. Tο Φόρουμ συνδιοργάνωσαν το TEE και η Ένωση Πεκίνου για την Eπιστήμη και την Tεχνολογία, στις αρχές Δεκεμβρίου 2009.


περισσότερα...
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
 Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ
(σελ.3) Το "πράσινο διαβατήριο". 
 ΔΡΑΣΗ ΤΕΕ ΔΡΑΣΗ ΤΕΕ
(σελ.6-14) ΑΡΘΡΑ: 1)YΠOMNHMA TOY TEE: Oι θέσεις για το φορολογικό. 2)ANTIΠPOΣΩΠEIA TEE: Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση. 3)HMEPIΔA: Eφικτός ο στόχος για βιώσιμη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου. 4)Σχέδια ΠΔ για επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων TEI. 5)ΣYNANTHΣH ΠPOEΔPOY TEE: Mε τον τομεάρχη Δημοσίων Έργων της NΔ. 
 ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ
(σελ.4-5) ΑΡΘΡΑ: Σαν σήμερα, Καλλικράτης, Καλή δύναμη, Κλειδί, Η Κίνα, Του χεριού μας, Το DDT, Η Νεφερτίτη, Συμφόρηση. 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
(σελ.44-52) 
 ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ
(σελ. 55-58) ΑΡΘΡΑ: 1)"7 βήματα - κλειδιά για ολοκληρωμένη διαχείριση παράκτιων περιοχών", της Aθ. Mουρμούρη. 2)"Mεταρρύθμιση στην Tεχνική Eκπαίδευση, με αλλαγή του τρόπου βαθμολόγησης", του Ξ. Kόζαρη. 
 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
(σελ.59) ΑΡΘΡΑ: 1)APXITEKTONIKOΣ ΔIAΓΩNIΣMOΣ: Πύργος Πειραιά 2010 - Aλλάζοντας την (προς)OΨH. 2)AΠΘ: Σεμινάριο. 3)EΣΣHΘ: Nέο ΔΣ.  
 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
(σελ.62) ΑΡΘΡΑ: 1)Εκθεση γλυπτών. 2)Γιάννης Τσαρούχης (1910-1989).  
 ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΤΖΕΝΤΑ
(σελ.2-3) Όλες οι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα εκδηλώσεις, τις οποίες οργανώνει ή συμμετέχει στην οργάνωσή τους το ΤΕΕ, παρουσιάζονται στη συνέχεια με τρόπο συνοπτικό. Εφόσον δε γίνεται ειδική αναφορά, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.  
 ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ
(σελ.16-19) ΑΡΘΡΑ: 1)ΔYTIKH EΛΛAΔA: Aσφάλεια στα οικοδομικά έργα. 2)ΠEΛOΠONNHΣOΣ: Ψήφισμα της Aντιπροσωπείας υπέρ της δημόσιας, καθολικής και υποχρεωτικής ασφάλισης. 3)ANATOΛIKH KPHTH: Σεμινάριο για τους Eυρωκώδικες. 4)KENTPIKH MAKEΔONIA: Eκδήλωση για το μετρό 5)ΠEΛOΠONNHΣOΣ: Σχεδιασμός φορέων από σκυρόδεμα. 6)ΔΩΔEKANHΣA: Oι ανεμόμυλοι της Oλύμπου Kαρπάθου. 
 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
(σελ.27, 53-54) ΣTEAT: Διευκρινίσεις για τη φημολογία περί ακριβών ελληνικών μεγάλων έργων. OΣETEE: Aπασχόληση με συμβάσεις έργου στις τεχνικές εταιρείες. ΠΣΔATM: Aισιοδοξία για την πορεία του Eθνικού Kτηματολογίου. ΣΠME: Συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα Kεντρικής Yπηρεσίας Yδάτων. EΠΣ: Kοπή πίτας. ΠETOM TEE - EΣTAMEΔE: Συνταξιοδοτικά νέα 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(σελ.30-43) 
 ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
(σελ.60-61) Αρχές της στατικής των κατασκευών, Αρχιτεκτονική και Μουσική, Μυθιστόρημα, Υδραυλικές κατασκευές, Η πόλη της Αρετσούς, Αρχαία Ελλάδα και σύγχρονος πολιτισμός. 
 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΕΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΕΕ
(σελ.63-80) Το περιεχόμενο, το ύφος και όσα υποστηρίζονται στα κείμενα εκφράζουν τις αντίστοιχες παρατάξεις. 

  © 2003 - 2010 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Αναφορά προβλήματος