ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2007-2009
Tabbed content
 
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Αρμόδια Υπηρεσία:
Τμήμα Δημοσιότητας & Επικοινωνίας

Τηλ:  210 32 91 500
Fax:   210 32 91 322

Αποστολή αγγελίας:      jobs@tee.gr
Αποστολή διαφημίσεων:
diafimiseis@central.tee.gr

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/press


Ενημερωτικό Δελτίο

Η σπουδαιότητα του Ενημερωτικού Δελτίου του ΤΕΕ για τα μέλη του, απεικονίζεται και στην τελευταία έρευνα για την απασχόληση του ΤΕΕ όπου το 76% του συνόλου των μηχανικών το χαρακτηρίζουν «Αρκετά χρήσιμο» και «Πολύ χρήσιμο», ιδιαιτέρως μάλιστα οι νέοι μηχανικοί (81%).

ΕΔ 2555/12.10.2009: Αποτελέσματα δημοσκόπησης για το ΕΔ

Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του portal του ΤΕΕ, ήδη το δελτίο παρουσιάζεται στο διαδίκτυο με λειτουργικότερο τρόπο ως προς την αναζήτηση των θεμάτων του.

Το όφελος από το Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ για τους μηχανικούς, συνεπάγεται ασφαλώς και ένα ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό κόστος, που οφείλεται κυρίως στη μεγάλη αύξηση των ταχυδρομικών τελών, παρά τις προσπάθειες της δημοσιογραφικής ομάδας που πέτυχε σημαντική μείωση του κόστους των άλλων παραμέτρων της έκδοσής του.

Για τη βελτίωση του συντελεστή οφέλους/κόστους, το ΤΕΕ επενδύει αφ' ενός στην ποιότητα του Περιοδικού (συμπύκνωση ύλης, διεύρυνση θεματογραφίας) και αφ' ετέρου στην μείωση των αντιτύπων μέσα από καμπάνια για την ηλεκτρονική αποστολή του σε όσους μηχανικούς το επιθυμούν, μετά από σχετική απόφαση της Δ.Ε. Ήδη περίπου 5.000 μηχανικοί έχουν επιλέξει την ηλεκτρονική παραλαβή του, εξοικονομώντας σημαντικούς πόρους του ΤΕΕ για άλλες δράσεις. Στην κατεύθυνση αυτή, διαρκής προσπάθεια καταβάλλεται και για την αύξηση των εσόδων από διαφημιστικές καταχωρήσεις. Το 2009 όμως, εξαιτίας της αναδίπλωσης της αγοράς λόγω της οικονομικής κρίσης, τα έσοδα του ΤΕΕ από τις διαφημίσεις συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη έχουν ελαττωθεί κατά 20-30% περίπου.

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Tα Δελτία Τύπου του ΤΕΕ απεικονίζουν την τρέχουσα επικαιρότητα και δίνουν το στίγμα των θεμάτων που εστιάζει το ΤΕΕ καθημερινά. Με την ανάρτησή τους τόσο στο portal του ΤΕΕ, όσο και στο στο Γενικό Δελτίο της  ιστοσελίδας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων το ΤΕΕ ενημερώνει άμεσα τους μηχανικούς για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και παρεμβαίνει στο πλαίσιο του ρόλου του ως συμβούλου της πολιτείας σε τεχνικά θέματα.

Αγορά Εργασίας

H βάση δεδομένων που διατηρεί και ενημερώνει το ΤΕΕ για το σκοπό αυτό, αναβαθμίστηκε στο πλαίσιο των δωρεάν ηλεκτρονικών υπηρεσιών του MyTEE με νέο περιβάλλον αναζήτησης και δυνατότητα απευθείας καταχώρησης αγγελιών από τους μηχανικούς-χρήστες.

Στην τρέχουσα κατάσταση, για περίοδο ενός μήνα, είναι διαθέσιμες περίπου 800 αγγελίες αναζήτησης και προσφοράς εργασίας, οι οποίες δημοσιεύονται και στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ.  

 

 


[ΝΕΟΙ-ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ]
[ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ]
[ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΙΔΙΩΤ. ΤΟΜΕΑ]  © 2003 - 2010 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Αναφορά προβλήματος